global jumpinKidsAvem dorinta si putere, curaj si rabdare; suntem binecuvantati de loc si incredere in noi; privim cu drag si optimism in sufletul de artist al fiecarui copil si...CONSTRUIM...oferind si daruind...modeland...azi un gand, maine un vis, poimaine o realitate.

Gradinita si Scoala

 

banner1sc sinc miniclub

 

banner1sgrad sinc miniclub

 

 

AFTER & BEFORE SCHOOL:                                                                                           -Ambient placut si sigur in care copilul isi poate efectua temele inainte si dupa scoala, supravegheat de personal de specialitate, dezvoltandu-se armonios si in siguranta. Un loc in care acesta se poate destinde, isi poate dezvolta noi abilitati si cunostinte interactionand cu alti copii pentru a obtine performanta.

 

 

CURSURI DE ARTE MARTIALE

paste5- pentru copii incepand cu varsta de 3 ani;
- directiile de pregatire ale cursului urmaresc educarea simtului de raspundere si de competitie, increderea in fortele proprii, rezistenta fizica, dezvoltarea curajului si de ce nu respectul fata de ceilalti;
- cunostintele dobandite se folosesc in scopuri competitive, fara violenta, controlul luptatorului jucand un rol de importanta majora. 

Tarife:
- 14 lei / sedinta (1 sedinta pe saptamana).

- 65 lei / pachet 8 sedinte / luna.